SAP KULLANICILARI DERNEĞİ

Başkandan

Başkandan

Biz Bize – Kullanıcılardan Kullanıcılara SUGTURK

Derneğimiz SAP ekosisteminde “Kullanıcılardan Kullanıcılara” bilgi paylaşımı amacıyla, SAP ile ilgili yenilik içeren bilgilere ulaşım sağlamak, farklı SAP projelerinde kullanıcılara tecrübeli bir iletişim ağı sunmak için kurulmuştur.

2010 senesinde İstanbul’da SAP Kullanıcı Grubu kurma fikri 40 kişilik bir toplantıda doğdu. Bu 40 kişinin içinden sekizi kurucu üye olarak, Mayıs 2011 senesinde SUGTURK (SAP User Group Turkey) kurdu ve faaliyetlere başladı. İlk başkanımız Kerem Karabiber 2011-2016 yılları arasında grubumuzu SAP tarafından onaylanmış SAP kullanıcıları grubu ekosistemine kabul ettirdi. Üyelerimizin kullanıcı lisanslarını topladığımızda Türkiye’nin en fazla Lisanslı kullanıcı grubu olduk. Eski başkanımız Kerem Bey liderliğindeki ekibimiz SUGTURK’un SAP Dünyasında yerini bulmasını sağladı.

“Biz Bize – Kullanıcılardan Kullanıcılara” sloganı, derneğimizin genel amaçlarına işaret ediyor.

“Biz Bize” çünkü, SUGTURK SAP Kullanan şirketlerden ve onların temsilcilerinden oluşmaktadır. SAP partneri veya SAP danışman şirketleri grubumuza üye olamıyorlar. SAP ekosisteminde SAP partnerleri ve, SAP danışmanlarının yanı sıra artık SUGTURK üyeleri de var. SUGTURK üyeleri direk SAP ile irtibatta olduğu için birinci elden bilgilere ulaşmaktadır. Birinci dereceden kullanıcıların sorunlarını SAP’ye iletmektedir. “Biz Bize” birinci elden isteklerimizi iletiyoruz.

“Kullanıcılardan Kullanıcılara” çünkü SUGTURK üyelerimiz veya sitemize üye olan SAP kullanıcıları birinci elden sorunlarını SAP kullanıcı e-posta grubuna iletebilirler. Böylece diğer projelerde kullanılan “Best Practice” yöntemlerini öğrenme ve bilgi paylaşımı sayesinde çözümler üzerine yollar geliştirme şansını da yakalarlar. Danışmanlarla veya Partnerlerle uzun görüşmeler yerine “Kullanıcılardan Kullanıcılara” birinci elden tecrübeler paylaşmaktayız…

Yeni dönemimizdeki önemli hedeflerimize de kısaca değinmek istiyorum:

  • Üye sayımızı arttırmak, böylece güçlenip hızlı ve başarılı bir şekilde SAP sorunlarımızı tek bir dilden “SUGTURK” olarak SAP Türkiye’ye iletmek.
  • SAP Türkiye ile SUGTURK olarak iletişimi arttırmak ve beraber çalışma grupları oluşturmak.
  • “SUGTURK” üyelerini SAP kullanımını daha verimli, maliyeti düşürecek, kaliteyi artıracak şekilde kullanması için Workshop desteği ile güçlendirmek.

 

Sizi SUGTURK’e üye olarak bekliyoruz.

Saygılarımla,

Teoman Murat Paylar

Genel Başkan

Fotoğraf Galerisi

Başkandan

Abone Ol

E-Posta adresinize gelecek olan doğrulama linkine tıklamayı unutmayınız.
Gelecek ekrandaki bilgileri de doldururmanızı rica ediyoruz.

      Linkedin SUG TURK
Şifremi Unuttum
Copyright by SUGTURK